Sleepless in Crochet-land!!!


Τωρα που σιγά - σιγά τελειώνει το καλοκαίρι πρέπει να σκεφτώ τι καινούργιο πλεκτό θα μπει στην γκαρνταρόμπα μου!... Βρήκα μια πολύ ωραία ιδέα και ξεκινησααααα!!!... Σε λίγες μέρες θα ειναι έτοιμο και στα πρώτα κρύα θα με ζεστάνει !!! Ειναι ενα σάλι! Μου αρέσουν πάνω από τα μπουφάν η απλά σαν κασκόλ με ζεσταίνουν και μου δίνουν ενα τόνο ρετρό!!!

Σχόλια

  1. Καλημέρα..Πόσο σε ζηλεύω που μπορείς και ασχολήσε με όλα αυτά κατά καιρούς!!
    Είσαι πολύ ταλαντούχα..λατρεύω τα χειροποίητα πλεκτά,αλλά σε σκουλαρίκια,κολιέ,βραχιόλια..μακάρι να ήξερα πως να πλέξω..
    Έχω ανακαλύψει ενα μικρό μαγαζάκι στην περιοχή μου που έχει πολλά τέτοια καλούδια και ανυπομονώ να αγοράσω μερικά τέτοια αξεσουάρ..
    καλή σου μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!.... αλλά και να ξέρεις είναι πολύ εύκολο να μάθεις να πλέκεις!.. είτε με βελόνες, είτε με βελονάκι!! ζήτα από μία φίλη σου που ξέρει να σου μάθει!.. είναι πολύ εύκολο! εγώ έμαθα να πλέκω μέσω ίντερνετ! να ναι καλα το youtube!χαχα!!

      Διαγραφή
  2. Καταρχήν λατρεύω το μωβ χρώμα. Κατά δεύτερον τρελαίνομαι για τους τίτλους στις αναρτήσεις σου. Περιμάνουμε να το δούμε και τελειωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλέκω πλέκω πλέκω!!!..... συνέχεια!!!! θα σας το δείξω και τελειωμένο!... ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις