Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

DIY: Ενθύμια Για Την Κατασκήνωση - Τσάντες Με Ζωγραφιές!... Draw Your Bag And Make It FunnyΚάθε καλοκαίρι τα τελευταία 7 χρόνια πηγαίνω σε μία παιδική κατασκήνωση στην Αίγινα. Εκεί εκτελώ καθήκοντα ομαδάρχισσας με τη φίλη μου τη Μαρία. Φέτος για πρώτη φορά ήρθε και η φίλη μας η Ελένη
Στην κατασκήνωση στο τέλος κάθε περιόδου δίνουμε στα κορίτσια ένα ενθύμιο. Φέτος αποφασίσαμε να δώσουμε στα κορίτσια για ενθύμιο, τσάντες.

Το πώς θα ράψετε την τσάντα σαν το έχω δείξει στην ανάρτηση "DIY:Μεγάλη Καλοκαιρινή Τσάντα!...Big Summer Bag

  

Το διαφορετικό που κάναμε αυτή τη φορά ήταν ότι το ύφασμα ήταν μονόχρωμο και το ζωγραφίσαμε με ανεξίτηλα χρώματα για υφάσματα. Τα σχέδια είναι τελείως παιδικά!. Το θέλαμε αυτό γιατί το παιδικό σχέδιο δίνει μια ζωντάνια και ένα ύφος παιχνιδιάρικο στην τσάντα. Με έναν μαρκαδόρο για ύφασμα γράψαμε στην ημερομηνία στο πίσω μέρος της τσάντας για να θυμούνται τα κορίτσια την χρονιά!..

Παρακάτω σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τις τσάντες που δώσαμε στα κορίτσια για να θυμούνται την φετινή χρονιά στην κατασκήνωση.!Αυτές τις τσάντες προσπαθούσαμε να φτιάξουμε και στην προηγούμενη ανάρτηση!.. κουραστήκαμε αλλά το αποτέλεσμα μας αντάμειψε!..

Θα περιμένω να δω και δικές σας δημιουργίες!.. 
Φιλιααα2 σχόλια:

  1. πολύ χαριτωμένες..σίγουρα τα κορίτσια θα τις ευχαριστηθούν..
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Super έγιναν οι τσαντούλες και κάθεμια με το δικό της χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή