Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

DIY: Χάραξε Το!...Carved Bracelet

      Πρόσφατα απέκτησα ένα καταπληκτικό εργαλείο χάραξης και όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση θα χαράξω τα πάντα!! Το πρωί πήγα στα jumbo και εκεί που τριγυρνούσα πήγε το μάτι μου σε κάτι ξύλινες χάντρες πάρα πολύ ωραίες και ΠΑΡΑ πολύ φθηνές!. Και έτσι τις πήρα (εννοείται!), σε καφέ και μπλε αποχρώσεις.
Έφτιαξα ένα βραχιολάκι «ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ». 
Τα υλικά που θα χρειαστούμε
-          μία συσκευή χάραξης
-          ξύλινες χάντρες
-          λάστιχο
-          βελόνα νήματος (για να περάσουμε εύκολα τις χάντρες στο λάστιχο)


   
 Διαδικασία:

            Πρώτα επιλέξτε τι θα γράψετε πάνω στις χάντρες.
            Και ανάλογα με τα γράμματα που θα έχει αυτό που θα γράψετε θα μετρήσετε και το βραχιόλι μας! Εγώ επέλεξα να γράψω «ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ» άρα 12 γράμματα. Για να μου κάνει στον καρπό το μέτρησα και παρατήρησα ότι χρειάζομαι άλλες 12 μικρότερες χάντρες.

Βήμα 1ο:
            Χαράξτε με το εργαλείο πάνω σε κάθε χάντρα, ένα γράμμα.
Βήμα 2ο:
            Χτίστε το βραχιόλι όπως σας αρέσει και βάλτε του  λάστιχο για εύκολη εφαρμογή!Έτοιμο!! Και έχει το δικό σας μήνυμα! Τι καλααα!!


Καλά να περνάτε και καλή επιτυχία όταν το επιχειρήσετε!.. Θα περιμένω να μου στείλετε φωτογραφίες να δω τα δημιουργήματα σας!!
Υ.Γ. Ενώ έφτιαχνα το βραχιόλι μου χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Πήγα και άνοιξα την πόρτα. Ήταν ο γείτονας και μας έφερε λουλούδια από τον κήπο του. Ήταν ζουμπούλια και πολύ ωραία! Απολαύστε! Κρίμα που δεν μεταφέρετε η μυρωδιά τους από την οθόνη!3 σχόλια:

  1. όσο πας και εμπλουτίζεις τις χειρωνακτικές σου εμπειρίες!!!!!!!!!!
    ΕΥΓΕ!!!!!!!

    (ο γνωστός κακός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή