Tell me THE story.....

     Μια μέρα περπατούσα στο Αγκίστρι, εκεί στο καινούργιο λιμάνι, στο Μεγαλοχώρι και είδα αυτό το αυτοκίνητο! Τότε αναρωτήθηκα "ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΡΑΓΕ;;". Ομολογώ πως πέρασαν πολλά σενάρια από το μυαλό μου!. Εκδρομές με φίλους...ΝΑΙ!! Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει "ζήσει" εκδρομές, βόλτες και έχει ακούσει πολλά πολλά πολλά γέλια! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχε πολλά να μας πει!..

Εσύ τι φαντάζεσαι; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 TELL ME THE STORY!






















 Follow Γλυκό Βύσσινο

Σχόλια

  1. Eisai apo Agistri?
    Polu omorfes oi photos!
    Sorry alla istoria den exei!
    Den ta paw kala me auta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To aytokinito itan kapoiou pou to paratise xwris na dwsei exigiseis to pws kai to giati !!! kai itan enas allos san esena pou pige diakopes sto agkistri ! to eide tou gialise kai tha skeytike pws tha itan wraio an to ebafe ..etsi gia plaka ! alla den to ekane giati fobithike pws tha ton eblepe o idiwktitis tou aytokinitou meta apo kairo pou xana pige to 3ana eide ekei akribos pou itan ! kai poly apla eipe na dimiourgisei panw se ayto ....(kai ezisan autoi kala kai emeis kallitera)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι αυτός ο Νίκος είναι ο αδελφός μου!!! χαχα για να τον δείτε πηγαίνετε στην ανάρτηση με φωτιστικό http://glukobussino.blogspot.com/2011/09/blog-post.html και θα τον δείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. You make THE most amazing photo's!!
    I really like your blog. Too bad I can't read what you are writing.

    Visit mine sometimes :)
    X

    Paschphotography.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. katapliktikes foto....poly wraio post...

    kiss,
    http://cocobloggers.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για λίγο καιρό είχα πρόβλημα με τα σχόλια δεν μπορούσα να αναρτήσω σχόλιο!... και κάνω τεστ!μπορώ άραγε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I bet it has an interesting story- I'd love to know it too!
    www.saysskippy.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα!! Υπέροχες φωτογραφίες!! Το blog σου είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον!!

    Υ.Γ. Μπράβο και στον αδερφό σου Νίκο για την ιστορία!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, εγώ θα σας πω την ιστορία αυτού του αμαξακίου... η οποία είναι τέλειααα!!!!
    Το είχε μια παρέα 5 κοριτσιών, τα οποία έκαναν πάρα πολλές εκδρομές.. πάααρα πολλές εκδρομές!!!! Πήγαν μαζί του σε βουνά.. σε θάλασσες.. σε όμορφα, μικρά χωριουδάκια.. ταξίδεψαν σε νησιά.. μερικές φορές έμειναν από βενζίνη κ το έσπρωχναν μέχρι να βρουν κάποιο βενζινάδικο (εκεί αν δείτε γέλια κ χαρές! :P) Περνούσαν τέλεια κ έκαναν πλάκες.. άκουγαν δυνατά μουσική κ γελούσαν με τ' αστεία τους!!! Γενικά, η παρέα και το αμαξάκι ήταν γεμάτα ΧΑΡΑ & ΖΩΗ!
    Καθώς πέρασαν λοιπόν τα χρόνια, το αμαξάκι δεν είχε τις ίδιες αντοχές που είχε πιο παλιά.... γι' αυτό τα 5 κορίτσια, που το αγαπούν τόοοοσο πολύ, αποφάσισαν να το αφήσουν σ' αυτό το σημείο να ξεκουραστεί.. κ να βλέπει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, από αυτή τη γωνιά... στο Αγκίστρι!!! :)
    Πολλά φιλιά σε όλους & καλές γιορτές να έχουμε,
    καπωνάκι!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δικιά μας ιστορία.
    Από μικρή θυμάμαι τον αδερφό μου που έπλενε συνέχεια τ' αυτοκίνητό του και μου φώναζε όταν τ' ακουμπούσα μη και κάνω καμία γρατζουνιά. Μόνο μια φορά με άφησε να μπω μέσα, και με πήγε μια βόλτα. Την πιο ωραία βόλτα της ζωής μου. Πήγαμε πρώτα στον Προφήτη Ηλία και μετά κατεβήκαμε στην θάλασσα. Βγήκαμε από το αμάξι και καθίσαμε στα βράχια. Εγώ ήμουν μόλις 9 ετών κ εκείνος είχε κλείσει τα 21. Μου είπε να ρίξω ένα κέρμα στην θάλασσα και να κάνω μια ευχή. Αν η ευχή μου δεν βγει αληθινή, είπε, να έρχομαι κάθε χρόνο και να την ξανακάνω. Την επόμενη μέρα πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Έτσι, το μόνο που μου έμεινε από εκείνον είναι το αυτοκινητάκι του. Για τα επόμενα 63 χρόνια πήγαινα στο ίδιο σημείο, στην θάλασσα, και έκανα την ίδια ευχή, ξέροντας όμως ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. τι ευχόμουν? :" να πάμε άλλη μια βόλτα μαζί".... Τώρα είμαι κατάκοιτη στο κρεβάτι και τ' αμαξάκι έμεινε μόνο του στο λιμάνι...αχ, που σαι Θανάση?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλεεεεεε!! μαντάρινι!.. τι ιστορία είναι αυτή?? για πέρνα από το σπίτι για ψυχανάλυση!... (ωραία φίλη εισαι... μέσα στην κατάθλιψη)χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικα οι φωτογραφιες σου ειναι υπεροχες!!εμπνεουν απιστευτα...υπεροχες!πολλα φιλια! :) http://styleflakes.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hiya,
    did you took this pictures? they are nice :)
    Thanks for the visit and comment.
    xoxo
    http://shinigami-u-openingmymind.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις